Міжнародна виставка NORDBYGG, що проходить щороку в столиці Швеції – це найбільша подія такого роду в будівельній галузі в північній Європі. На цей раз виставка відбудеться 5 – 8 квітня і, як зазвичай, буде чудовою можливістю показати себе з найкращої сторони.

Stockholmsmässan, відомий також як Міжнародний центр проведення виставок і конгресів – це сучасна виставкова площадка з відмінними умовами для зустрічей з конкурентами і потенційними партнерами. Будинок розрахований на 4000 тисячі чоловік і може похвалитися цікавою історією – після перемоги групи ABBA на “Євробаченні” в 1974 році саме тут відбувся черговий випуск конкурсу. Цього разу будівлю заповниться більш ніж 800 експонентами з 30 країн Європи. Це, безумовно, створить прекрасну можливість для обміну досвідом та встановлення безлічі цінних контактів, а також просування своїх виробів.

З таким задумом в Стокгольм відправляється компанія WIŚNIOWSKI, яка цього року представить інноваційні моделі дверей і воріт, які знайдуть застосування як в промисловості, так і в приватних будинках інвесторів. Компанія WIŚNIOWSKI представить інноваційні моделі дверей для найвимогливіших замовників. Зокрема, це будуть профільні, технічні, а також балконні та терасові двері. На особливу увагу заслуговує лінія Creo, яка дає великі дизайнерські можливості завдяки широкому вибору моделей, кольорів і ефектів обробки, проте її головною перевагою є функціональність. Двері Creo пропонуються також в зручній розсувний версії, розробленої з думкою про балконах і терасах – це рішення, яке задовольнить клієнтів, які цінують якість нарівні з зручністю і привабливим дизайном. Компанія WIŚNIOWSKI представить також зовнішні двері, що мають всі переваги високоякісних технічних дверей – вогнестійкість і відмінні теплові властивості – це лише деякі з них.

З багатого асортименту гаражних воріт компанія покаже три високого класу моделі для будинку, серед яких не можуть не з’явитися ворота PRIME – продумане до найдрібніших деталей виріб, що є ексклюзивним поєднанням сучасних технологій і мінімалістичного дизайну в найкращому стилі, який, безумовно, впишеться в скандинавські почуття смаку. А UniPro Nano 80 – це найбільш практичне з усіх рішення, добре проявляє себе там, де можна зіткнутися з монтажними проблемами або проблемами, що стосуються планування. Люди, які надають великого значення екологічним рішенням і довгостроковій економії, безумовно, гідно оцінять ворота UniTherm. Ці ворота мають відмінні теплоізоляційні властивості, а кожна деталь їх конструкції допомагає запобігти витоку дорогоцінного тепла. Компанія WIŚNIOWSKI виходить назустріч також підприємцям, представляючи універсальну модель воріт, призначених для промисловості. MakroTherm XXL – це функціональність самого великого калібру – і в прямому і в переносному сенсі.