“Стовп, яким він є, всі бачать …”, але не всі дивляться на нього однаково.

Ідея створення

Фахівці компанії WIŚNIOWSKI вирішили змінити сприйняття традиційного стовпа для огорож, надаючи йому додатковий новий сенс. Так був створений Multi Box – перший функціональний стовп для огорож з поштовою скринькою, відео-домофоном і вимикачем коду.

Давайте почнемо з основ, тобто з проекту. Multi Box приховує міцну конструкцію, яка дозволяє використовувати його в якості стовпа з захопленням для воріт і хвіртки, що створює візуальну гармонію і цілісність огорожі. Дизайн стовпа Multi Box продуманий таким чином, щоб його можна було легко порівняти з усіма моделями воріт і огорож від компанії WIŚNIOWSKI. Він також доступний в повній кольоровій гамі. Його сильними сторонами є, перш за все, естетична простота і універсальність, але стовп Multi Box пропонує набагато більше.

Ogrodzenie-z-mutliboxem-wisniowski

Можливості Multi Box

Можливості надання стовпом Multi Box нових функцій стосуються, здавалося б, очевидних речей, про які мичасто забуваємо на етапі проектування огороджень, таких як поштовий ящик, або стильна табличка з номером будинку. Всі елементи добре захищені від погодних умов, завдяки чому вони не вимагають додаткових витрат на сервісування.

Існує також можливість встановлення декількох поштових скриньок, що може стати в нагоді в разі будинку для кількох сімей, коли дорога до кбудинку WISNIOWSKI_slup_MultiBoxчи будинків перегороджена загальними воротами.

Унікальність

Більш того, Multi Box можна обладнати вбудованим домофоном, а також сучасними гаджетами, що підвищують повсякденний комфорт і безпеку, такими як сканер відбитків пальців і кодовий вимикач.

У зв’язку з такою кількістю комплексних рішень стовп Multi Box є унікальним у своєму класі.

Безпека

Безпека – це основа, яку гарантують всі стовпи для огорож від компанії WIŚNIOWSKI, але тільки Multi Box дає клієнтам настільки широкі можливості в області дизайну і додаткового оснащення електронними функціями, дуже корисними під час повсякденного використання воріт або хвіртки. Стовп має також відмінний зовнішній вигляд, оскільки всі необхідні елементи елегантно приховані в одному місці.

Ця пропозиція для всіх, хто хоче, щоб огорожа його ділянки була ідеальною в усіх відношеннях і унікальниою … як Multi Box.