Kreator Budownictwa 2018 року

Видавництво Польської інженерної палати в черговий раз визначало переможця року. Урочиста церемонія нагородження відбулася 22 листопада в палаці Собанських у місті Варшава, під час якої компанію Wisniowski було нагороджено за новаторські бачення в сфері дизайну.

Нагородою Kreator Budownictwa нагороджуються особи та компанії, які відрізняються креативністю, пристрастю, творчістю та новаторськими баченнями в сфері дизайну та будівництва. Переможці нагороджуються не тільки за ефективний спосіб управління компанією, а й за інновації та інноваційний підхід в роботі. Для тих, хто визнає цей титул, дуже важливо, щоб існуюча діяльність лауреатів і переможців була взірцем та прикладом етичної поведінки в процесі ведення бізнесу.

Компанія Wisniowski та її власник і засновник Анджей Вішньовський також отримали цю престижну нагороду.

– Дуже приємно отримувати таку виняткову нагороду, адже цей рік для нас особливо важливий з точки зору проектів, які ґрунтуються на новаторському дизайні та інтелектуальних технологіях. Крім того, у зв’язку з наближенням нового 2019 року – року відзначення 30-річчя нашої компанії – кожна така нагорода дає нам натхнення та енергію для подальшої творчої роботи. Дякуючи від імені Анджея Вішньовського, я б хотіла запевнити Вас, що найкраще ще попереду – підсумувала Ельжбєта Солевська, керівник відділу Export Marketing Communications and PR, під час нагородження.

Протягом 30 років компанія Wiśniowski з пристрастю створює ворота, вікна, двері, огорожі та технології для дому і промисловості, а впровадження інновацій та сучасних тенденцій для рішення технічних питань в проектуванні та виробництві відповідають очікуванням клієнтів з усієї Польщі та Європи. Компанія Wiśniowski відома впровадженням інноваційних продуктів та постійним вдосконаленням технічних рішень, щоб відповідати очікуванням своїх клієнтів.

Kreator Budownictwa 2018 року
Kreator Budownictwa 2018 року