Міжнародна виставка NORDBYGG

З 10 по 13 квітня проходила найбільша будівельна виставка в північній частині Європи – NORDBYGG. Виставка тривала чотири дні і зібрала понад 800 учасників з 30 країн. Як 2 роки тому, так і в цьому році на виставці були представлені рішення провідного польського виробника воріт, дверей та огорожі – компанії WIŚNIOWSKI.

Міжнародна виставка NORDBYGG в Стокгольмі – це найбільший захід будівельної галузі в Північній Європі, який вперше відбувся в 1980 році. Однак в цьому році ця виставка стала не тільки місцем зустрічей і презентацій продуктів або послуг, але, перш за все, місцем для проведення лекцій, конференцій, обміну досвідом найбільших і найактивніших компаній в області автоматизації, будівельних установок, матеріалів і машин протягом всіх чотирьох днів заходу. Цього року виставка стала ідеальною можливістю для демонстрації пропозицій воріт, дверей та огорожі бренду WISNIOWSKI, які знайдуть застосування як в промисловості, так і в приватних будинках.

На виставці можна було побачити, зокрема, технологію smartCONNECTED, яка дозволяє управляти нерухомістю з будь-якого місця. В багатий асортимент воріт компанія WISNIOWSKI також включила PRIME – продукт, опрацьований до найдрібніших деталей і представляє собою розкішне поєднання сучасних технологій і мінімалістичний дизайн в кращому стилі, який, безумовно, впишеться в скандинавські стандарти. Відвідувачам також до смаку припали ворота UniPro RenoSystem. Це дуже практичне рішення, що виправдує себе в умовах, де Ви можете зіткнутися з проблемами по збірці або плануванні.

В цьому році в Стокгольмі були представлені також і моделі дверей та воріт, які знайдуть своє застосування як в промисловості, так і в будинках приватних власників. Першими з них є двері CREO, пропозиція для найбільш вимогливих користувачів. Ця лінійка дає величезні можливості дизайну завдяки великому вибору моделей, кольорів і ефектів обробки, проте її основною перевагою є функціональність.

Компанія WIŚNIOWSKI також презентувала зовнішні сталеві двері з оглядовим щитком з межею вогнестійкості EI30 і, нарешті, автоматичні підйомно-розсувні терасові двері, відмічені нагородою. Це дуже зручне рішення було гідно оцінено за функціональність та забезпечення зручного входу і виходу на терасу.

Уваги також заслуговувала остання колекція Home Inclusive 2.0, яка привернула відвідувачів своїми унікальними кольорами, а також ультрашвидкі та міцні двостулкові промислові ворота V-KING, що панують на ринку вже багато років.

Під час виставки компанія представила пропозиції на будь-який смак для будь-якої власності – системи огорожі та ґратчастих панелей бренду WIŚNIOWSKI, що надають унікальний стиль огорож на території власності.